VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

ACȚIUNE PE LINIE DE SILVICULTURĂ

                      Polițiștii Serviciului de Ordine Publică-Biroul Combaterea  Delictelor Silvice și Secției 9 Poliție Rurală Pietrari împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea și Direcției Silvice Vâlcea au desfășurat și organizat activități pentru combaterea ilegalităților îndreptate fondului forestier național.

În perioada 5-6 mai a.c., polițiștii au acționat în zona Horezu, efectuând verificări la 4 agenți economici, precum și activități de control a circulației materialului lemnos pe drumurile publice.

În urma neregulilor constatate s-au aplicat 9 sancțiuni contravenționale de 14.590 de lei.

De asemenea, s-a dispus confiscarea a 223 de metri cubi de material lemnos, diverse specii și sortimente în valoare de peste 42.000 de lei.

  •  

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII VÂLCENI

               Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat european de arestare, față de o femeie din Bujoreni, urmărită internațional.

La data de 6 mai a.c., polițiștii au executat un mandat de arestare, emis de autoritățile spaniole, față de o femeie de 30 de ani.

În fapt, în anul 2016 aceasta a săvârșit, pe teritoriul Spaniei, 4 infracțiuni, respectiv: infracțiunea continuată de falsificare de carduri de credit și de debit, infracțiunea de apartenență la o organizație criminală, infracțiunea de înșelăciune și infracțiunea de uzurpare de identitate.

Femeia a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version