Cu Poșta Română, de la Brukenthal oriunde în lume!

0
22

Vineri, 26 aprilie 2024, la ora 15:00 va avea loc lansarea unui proiect inedit realizat de Oficiul Județean de Poștă și Curierat Sibiu, Muzeul Național Brukenthal și Banca Națională a României.

Peste 1000 de cărți poștale dedicate expoziției „Puterea Leului. Istoria banilor în România” vor fi puse gratuit la dispoziția vizitatorilor care vor fi invitați să aștearnă câteva gânduri și să le trimită la prieteni, rude și cunoștințe, în țară sau străinătate, gratuit.

Alexandru Constantin Chituță a declarat: „Avem, din nou, un proiect extraordinar pentru vizitatorii noștri. Dacă am adus la Sibiu o expoziție extraordinară, cu peste 500 de piese din tezaurul Băncii Naționale a României, avem și o noutate – trimiterea în regim de gratuitate a cărților poștale, special realizate. Câți dintre noi mai scriem câteva rânduri și trimitem cărți poștale? Cred că este un act de noblețe, de prietenie, de dragoste și apreciere să trimiți câteva gânduri bune celor dragi. Avem această posibilitate, gratuit, în țară și străinătate. Mulțumesc doamnei director Dobra Rodica pentru colaborare!”

La evenimentul realizat de Oficiul Județean de Poștă și Curierat Sibiu, Muzeul Național Brukenthal și Banca Națională a României vineri, 26 aprilie, de la ora 15:00 și la vernisajul expoziției „Pomul Vieții. În căutarea Paradisului pierdut” va participa și doamna ministru Raluca Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.