SIBIU – DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA! – ACTUALIZARE

0
30

În referire la sesizarea privind plecarea voluntară a numitului PASCARIU FLAVIU ȘTEFAN, domiciliat în orașul Cisnădie, jud. Sibiu, vă comunicăm faptul că, la data de 5 august, în jurul orei 23,50, tânărul a fost găsit decedat, în afara unui drum public ce leagă localitățile Șugag și Sebeș, din județul Alba.
Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigațiile preliminare efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență.
Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul tânărului.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 31 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 5 august a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 4 august a.c., în jurul orei 18,00, soțul său, PASCARIU FLAVIU ȘTEFAN,  în vârstă de 31 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din orașul Cisnădie, județul Sibiu, pentru a se plimba cu motocicleta personală, fără a mai reveni.

Semnalmente:  înălțime 182 cm, greutate aproximativ 73 de kg, ochi căprui, păr șaten, început de calviție, ten alb, constituție atletică.

În momentul plecării, bărbatul purta costum tip motociclist de culoare negru cu alb din piele, adidași înalți.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here