Petiție pentru introducerea de limitatoare de viteză pe DN14 în localitățile Slimnic și Ruși

0
17

Ovidiu Gheorghe Tocaciu a lansat o petiție solicitând introducerea de limitatoare de viteză pe DN14 în localitățile Slimnic și Ruși din județul Sibiu. Această inițiativă vine în urma unei serii de accidente grave de circulație, cel mai recent implicând o fetiță de 8 ani care se află în stare gravă după un incident pe trecerea de pietoni din Slimnic.

„Solicităm CNAIR si IPJ Sibiu să monteze limitatoare de viteză pe ambele sensuri de mers, în zona trecerilor de pietoni de pe raza localităților Slimnic si Ruși, din județul Sibiu. Acest lucru este imperios necesar, având în vedere că în ultimul an au avut loc mai multe accidente rutiere soldate cu vătămarea corporală gravă a unor minori, cat si accidente mortale. ”, scrie în petiția lansată de Tocaciu

Petiția adresată Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu are ca scop instalarea limitatoarelor de viteză pe ambele sensuri de mers, în apropierea trecerilor de pietoni din cele două localități menționate. Motivația din spatele acestei cereri este nevoia imperioasă de a preveni accidentele rutiere, în special cele care implică rănirea gravă sau chiar decesul persoanelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.