duminică, noiembrie 28, 2021
AcasăLOCALAproape 1400 de posturi oferite spre ocupare la firmele si institutiile publice...

Aproape 1400 de posturi oferite spre ocupare la firmele si institutiile publice din judet

spot_img

Angajatorii sibieni cauta forta de munca si pe timp de vara! Sunt disponibile aproape 1400 de posturi vacante. Cei mai cautati sunt inginerii si absolventii de scoli si licee profesionale.

Criza fortei de munca este tot mai adanca in judetul nostru. Agentii economici pun la dispozitie transport si aduc muncitori si de la mai bine de o suta de kilometri distanta. Cei mai cautati sunt oamenii care au la baza calificari pentru diverse meserii. Pentru ei si muncitori necalificati sunt disponibile mai bine de o mie de posturi.

La mare cautare sunt agentii de securitate, cameristele, electricienii, dulgherii, gestionarii, fierarii, lucratorii comerciali, mecanicii, soferii, zidarii, vanzatorii, operatorii, lacatusii mecanici, stivuitoristii sau specialistii in calitate.

In cazul celor cu studii superioare sunt oferite spre ocupare posturi de agenti comerciali si de vanzari, analisti de calitate, agenti de politie, asistent manageri, ingineri, manageri zonali, sefi de serviciu si de schimb sau tehnicieni.

 

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa