marți, noiembrie 30, 2021
AcasăLOCALVÂLCEA - TINERI ARESTAȚI PENTRU MAI MULTE FAPTE DE FURT CALIFICAT

VÂLCEA – TINERI ARESTAȚI PENTRU MAI MULTE FAPTE DE FURT CALIFICAT

spot_img

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea sprijiniți de cei din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului de Operațiuni Speciale Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea au identificat doi tineri bănuiți de comiterea mai multor fapte de furt calificat, săvârșite în municipiul Râmnicu Vâlcea, aceștia fiind reținuți, iar ulterior arestați preventiv.

Polițiștii i-au depistat pe cei doi tineri de 21 și 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea și comuna Golești, bănuiți că ar fi sustras, în perioada mai-octombrie 2021 catalizatoarele mai multor mașini, parcate în municipiu, aceștia fiind cercetați pentru 40 de fapte de furt calificat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, la data de 8 octombrie a.c., cei doi bărbați au fost depistați în trafic, în municipiu, dispunându-se reținerea lor pentru 24 de ore, iar ulterior arestarea pentru 30 de zile.

La data de 29 octombrie a.c., măsura arestării preventive a fost prelungită pentru încă 30 de zile, cercetările în cadrul dosarului penal fiind continuate de polițiști și procurori.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa