Turul Ciclist vine noi provocari

0
285

Incepe Turul Ciclist al Sibiului! Editia din acest an vine cu mai probe mai scurte decat cele din anii trecuti.

O noua editie a Turului Ciclist are loc din 6 pana in 8 iulie la Sibiu. Cei mai talentati ciclisti sunt asteptati sa infrunte provocarile curselor de pe meleagurile noastre.

Premiile pentru editia din acest an a Turului Ciclist au o valoare de 25 de mii de euro. La acestea se adauga bineintele punctele de clasament competitional.

Turul Ciclist vine nu numai cu pofta de competitie ci si cu restrictii de trafic. In Sibiu primele restrictii vor fi instituite in 5 iulie intre orele 17.25-20.25 cand vor fi prezentati participantii. Acestia vor trece pe strazile Mitropoliei, Postei, Centumvirilor, Odobescu, Arhivelor, Tipografilor, Papiu Ilarian, Cetatii si Nicolae Balcescu.

La acestea se adauga si restrictiile din judet. In 6 iulie vor fi restrictii temporare pe traseul Sibiu-Cisnadioara-Cisnadie-Sadu-Talmaciu-Bradu-Avrig-Porumbacu de Jos-Scoreiu-Cartisoara-Balea Lac.

In ziua urmatoare ciclistii vor merge pe traseul Sibiu-Avrig-Cornatel-Nocrich-Barghis-Agnita-Chirpar-Sasaus-Somartin-Carta-Porumbacu de Jos-Avrig-Cisnadie-Cisnadioara-Rasinari-Paltinis. Si aici vor fi restrictii temporare de trafic. Aceasta este cea mai lunga cursa la care participa ciclistii veniti la competitia sibiana. Traseul are o lungime de peste 200 de kilometri.

In 8 iulie restrictii vor fi  pe traseul Cisnadie-Cisnadioara-Sibiu si Sibiu-Slimnic-Seica Mare-Copsa Mica- Medias-Darlos-Saros pe Tarnave-Biertan-Pelisor-Barghis-Ighisu Vechi-Altana-Nocrich-Sibiu.

Surpriza editiei din acest an o constituie participarea in premiera a unor sportivi veniti tocmai din Kuweit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.