ŞTIRI SIBIU – Panica pentru parintii elevilor de la Scoala 21 din Sibiu

0
219

Panica pentru parintii elevilor de la Scoala 21 din Sibiu dupa ce, in urma unor discutii interne, se luase in calcul varianta ca scolarii sa intre in sistemul de invatamant on-line din cauza lipsei personalului care sa se ocupe de igienizarea spatiilor de invatamant. Conform spuselor parintilor, in scoala, din 4 femei de serviciu cate ar trebui sa isi desfasoare activitatea in mod normal, mai este doar una singura. Au fost doua pana in aceasta dimineata cand una dintre femei a intrat in concediu medical.

Intr-o discutie cu parintii pe whatsapp, apare intr-adevar propunerea de intrare in scenariul 2 din cauza lipsei de personal de curatenie.

Parintii au fost revoltati de aceasta solutie iar mesajele au inceput sa curga. Oamenii au acuzat conducerea unitatii de invatamant ca profita de situatia data de pandemie pentru a trece copiii in on-line. De asemenea, parintii nu au fost de accord nici cu varianta ca ei sau odraslele sa isi gaseasca putin timp liber pentru a curata salile de clasa.

Rerprezentantii Inspectroatului Scolar incearca acum sa faca lumina in acest caz si sa gaseasca solutii pentru ca elevii sa aiba parte de igiena necesara. Un singur lucru este insa cert: scolarii nu vor intra in scenariul 2 din cauza lipsei de personal de curatenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.