ŞTIRI SIBIU – Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu – Comunicat de presa

0
60
  • In spiritul transparentei și a unei bune informari a opiniei publice vă comunicam următoarele
  • D-l Eugen Iordanescu transferă Presedintelui interimar atributiile executive detinute in baza statutului și a deciziilor Adunării Generale/Colegiului de Conducere prin delegarea de atribuții pana la revenirea în activitate, necesare pentru derularea normala a activitații camerei.
  • Simultan domnul Iordănescu a solicitat intrarea în concediu legal pentru perioada pe care are dreptul conform contractului de management încheiat cu Camera de Comerț.

Astfel Președintele interimar preia locul Directorului General în Consiliul Director având deplina libertate de decizie și exercițiu, simultan cu atribuțiile suplimentare de reprezentare legala transferate, care includ creanța deținuta de către Cameră. Înțelegem ca d-l director a obținut acordul autorităților sa ia legătură cu Camera pentru aceste demersuri.

Începând de astăzi, CCIA Sibiu deschide un canal de comunicare pentru mediul de afaceri județean, transparență activității curente a camerei și o informare publica adecvată prin activarea unei pagini Facebook care poate fi găsit de cei interesați la adresa https://www.facebook.com/CCIASibiu

Vom reveni cu noutați în măsura în care acestea vor exista în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here