luni, octombrie 25, 2021
AcasăLOCAL"Stati departe de Pilonul 2 de pensii!"

„Stati departe de Pilonul 2 de pensii!”

Comunitatea “Va vedem din Sibiu” le cere politicienilor sa isi ia mainile de pe Pilonul 2 de Pensii. Protestatarii de luni au venit inarmati cu foi pe care au scris mesaje impotriva unei posibile nationalizari a sistemului de pensii privat.

Aproximativ 40 de sibieni si-au dat intalnire si luni la ora 12 fix in zona libera de coruptie pentru a a transmite politicienilor mesajul lor cu privire la drumul european pe care si-l doresc pentru Romania, la o justitie libera si la indemnul de mai multa implicare din paertea politicienilor pentru soarta tarii in detrimentul buzunarului propriu.

Cei mai multi sibieni au venit inarmati cu mesaje prin care le cer politicienilor sa renunte la ideea desfiintarii Pilonului 2 de Pensii.

Despre desfiintarea acestui sistem de pensie privata s-a vorbit inca de anul trecut.

Anul acesta au fost reduse contributiile catre acest sistem de pensii iar de la finele saptamanii trecute au reaparut zvonurile legate de lichidarea lui.

Mai marii coalitiei de guvernare s-au grabit sa dezminta zvonul. Ultima declaratie privitoare la Pilonul 2 apartine lui Liviu Dragnea. Acesta spune ca nu va fi luata nicio masura care sa duca spre desfiintarea Pilonlui 2 de pensii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa