vineri, decembrie 3, 2021
AcasăLOCALLucrari pe strazile dintre blocuri in mai multe cartiere sibiene

Lucrari pe strazile dintre blocuri in mai multe cartiere sibiene

spot_img

De luni au inceput noi lucrari de reparatii pe strazile dintre blocuri. Se va interveni in perioada urmatoare in Turnisor, in zona Gari si in zona blocurilor de pe Scoala de Inot, Bulevardul Vasile Milea si Simion Mehedinti.

In zona de blocuri din Turnisor se va interveni pin zona Aleea Pajistei-strada Iasomiei, perimetrul cuprins de strazile Agricultorilor-Calea Turnisorului-Alba Iulia. Tot in acelasi caretier se va interveni si pentru zona de blocuri de pe Alba Iulia. Vorbim aici despre cele cuprinse intre strazile Bielz si Graului.

In acest cartier lucrarile vor dura 6 luni si vor avea o valoare de 6 milioane de lei.

Si zona de blocuri de la Gara va fi impartita in doua. Prima parte va fi cea cuprinsa in permimetrul Uzinei-Constitutiei-Magheru iar cea de-a doua vizeaza blocurile de pe strazile Constitutiei-Abatorului-Aleea Tesatorilor-9 Mai. Aici lucrarile vor fi gata pester 4 luni si vor costa 3,11 milioane de lei.

Reparatii la trotuare si carosabil, la retele si pentru coborarea cablurilor metropolitate in subteran vor avea loc si in zona din spatele blocurilor de pe Scoala de Inot, cele din spatele bulevardului Vasile Milea pana la IPJ si in jurul blocurilor de pe strada Simion Mehedinti. Acest ultim contract are tot o valoare de 3,11 milioane de lei insa este estimat ca interventiile vor fi realizate in doar 3 luni.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa