SIBIU – Licitație publică pentru valorificarea mașinilor abandonate pe domeniul public

0
94

Primăria Sibiu, prin Serviciul Domeniul Public, anunță demararea procedurii de licitație în vederea valorificării ca fier vechi a 31 de mașini abandonate și fără stăpân, ridicate de pe domeniul public și trecute în proprietatea municipalității, așa cum indică legislația în domeniu.

Procedura va fi deschisă persoanelor fizice și juridice care dețin autorizație de mediu pentru dezmembrarea autovehiculelor. Cei interesați pot cumpăra caietul de sarcini începând din9 noiembrie, ora 09.00, iar ofertele se vor putea depune în perioada 10 – 25 noiembrie (ora 12.00) la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat al municipiului Sibiu, cu sediul în Sibiu, Piața Mică, nr. 22.Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 28 noiembrie, ora 11.00.

Mai multe detalii despre această licitație găsiți pe site-ul serviciului public amintit: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/821

Precizăm că în acest an s-a mai organizat o astfel de procedură pentru valorificarea ca deșeuri de fier vechi a altor 45 autovehicule, suma obținută fiind de 62.440 lei.  

Primăria continuă astfel demersurile pentru eliberarea spațiilor de parcare sau a altor terenuri publice de mașinile abandonate de domeniul public. În paralel cu aceste licitații de valorificare, Serviciul de Administrare a Domeniului Public continuă să identifice, să someze proprietarii și să ridice din teren astfel de vehicule care ocupă domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.