Sibiu – Aseară. Incendiu acoperiș casă de locuit în zona Tropinii Noi, la ieșirea din municipiul Sibiu spre localitatea Rășinari.

0
16

20.07- Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la acoperișul unei case de locuit din zona Tropinii Noi.S-au mobilizat prompt 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.Au fost anunțați și membrii SVSU Rășinari.În momentul de față incendiul este localizat și nu există risc de propagare, se lucrează pentru lichidarea incendiului.O persoană primește îngrijiri medicale ca urmare a unui atac de panică.
Intervenția se află în dinamică.

Update incendiu acoperiș casă Tropinii Noi.

21.35 – Pompierii militari au lichidat incendiul cu puțin timp în urmă.A ars acoperișul în totalitate pe o suprafață de aproximativ 180 mp și a fost deteriorat interiorul casei atât la etaj cât și la parter.Au fost salvate și evacuate concomitent cu desfășurarea intervenției bunuri din casă.Persoana, cu atac de panică, o femeie de cca 65, proprietara casei a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital.În sprijinul echipajelor de pompieri militari au intervenit membrii SVSU Rășinari cu o autospecială de stingere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here