Sibiu – Activităţi ale IJP

0
23

Urmărit național depistat de polițiștii din Laslea

La data de 25 ianuarie, în jurul orei 19, pe raza localității Laslea, polițiștii Postului de Poliție Laslea au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Călărași, plecat voluntar de la domiciliu din data de 12 ianuarie.

Din cercetări a rezultat faptul că persoana în cauză domiciliază fără forme legale în localitatea sibiană și nu a fost victima niciunei infracțiuni, polițiștii informând familia cu privire la cele constatate.

Cercetat penal și reținut pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier

În seara zilei de 25 ianuarie, în jurul orei 22,30, pe raza localității Hamba, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ulița Mare de către un localnic în vârstă de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat sau neînregistrat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Pentru siguranța traficului rutier

Date fiind condițiile meteo, le reamintim conducătorilor auto ca înainte de a se urca la volan să se asigure că autovehiculele sunt  echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. De asemenea, îi sfătuim să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de drum, să se asigure foarte bine înainte de a schimba direcția de deplasare și să folosească luminile de întâlnire pe tot parcursul deplasării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here