Sfaturile poliţiştilor pentru următoarele ore

0
29

Date fiind condițiile meteo pentru următoarea perioada, polițiștii rutieri le recomandă șoferilor prudenta maxima în trafic! Conducătorii auto sunt sfătuiți sa adapteze în permanenta viteza la condițiile meteo și de drum și sa fie atenți la ceilalți participanți la trafic. Pe vreme rea pietonii tind sa fie mai neatenți iar în caz de ploaie vizibilitatea este redusa.

Pietonilor li se recomanda sa circule doar pe trotuar iar în lipsa acestuia pe marginea de drumului. Traversarea se face numai pe trecerile pentru pietoni iar dacă acestea sunt semaforizare doar pe.culoarea verde destinata pietonilor.

Bicicliștilor și motocicliștilor li se recomanda sa aibă mijloacele de transport echipate corespunzător astfel încât aceștia sa fie vizibili în trafic.

Reamintim faptul ca bicicliștii trebuie sa poarte vesta reflectorizanta. Atunci când vor sa traverseze aceștia trebuie sa se dea jos de pe bicicleta. Bicicliștii pot circula doar pe pistele pentru biciclete iar în lipsa acestora pe marginea drumului. Atunci cand intra in giratorii sau schimba directia de mers, biciclistii sunt obligati sa indice cu mana schimbul directiei astfel incat si ceilalti participanti la trafic sa inteleaga ce vor sa faca si sa evite astfel producerea de evenimente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.