Reținut și cercetat penal pentru amenințare și nerespectarea unei hotărâri judecătorești

0
91

La data de 25 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în satul Fofeldea, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea unei hotărâri judecătorești.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 19,00, în timp ce se afla pe strada Principală din localitatea de domiciliu, ar fi urmărit-o și ar fi amenințat-o cu moartea pe fost concubină, care beneficiază de un ordin de protecție emis împotriva bărbatului de către Judecătoria Agnita.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 25 martie a.c., bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

UPDATE: 25.03.2021 Bănuiți că ar fi sustras catalizatoare, au fost reținuți

La data de 25 martie a.c., cei trei presupuși autori au fost prezentați instanței, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă  la nivelul Poliției Municipiului Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.