Reținut pentru proxenetism

0
25

La data de 21 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat trei percheziții domiciliare, în județul Sibiu, într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Un bărbat a fost reținut.

Din materialul probator a rezultat că, în perioada 2022 –2024, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Sibiu, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o femeie, de 22 de ani, din municipiul Sibiu, solicitându-i acesteia sumele de bani obținute în urma întreținerii de raporturi sexuale cu diverse persoane.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Sibiu, orașul Tălmaciu și localitatea Șelimbăr, în cursul zilei de ieri, au fost ridicate mai multe mijloace de probă care urmează a fi analizate de către anchetatori.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.