Record de viteza pe drumurile din judet

0
379

Record de viteza pe drumurile din judet. Un conducator auto a fost prins de politisti circuland cu o viteza de peste 190 de km la ora. Barbatul s-a ales cu o amenda usturatoare. Aceeasi soarta au avut-o si alti mai bine de 300 de soferi certati cu legea.

Politistii rutieri au lucrat la foc continuu in weekendul care tocmai s-a incheiat. Oamenii legii au derulat actiuni cu caracter preventiv pe mai toate drumurile importante din judet. In urma acestora zefi de conducatori auto s-au ales cu permisul suspendat. Lor li se adauga alti mai bine de 300 de soferi care au fost amendati dupa ce au fost prinsi jncalcand normele de legislatie rutiera.

Cel mai grav caz de viteza a fost cel al unui brasovean prins pe drumurile publice ale judetului cu o viteza de 191 de kilomeri la ora in conditiile in care limita legala de viteza in zona pe care o tranzita era de maxim 100 de kilometri la ora.

Soferul in cauza a ramas fara permis si s a ales cu o amenda de peste 1300 de lei.

Alti soferi s-au aled inclusiv cu dosare penale dupa ce au fost prinsi circuland fara permis sau sub influenta alcoolului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.