Wednesday, October 20, 2021
HomeULTIMA ORA Politistii rutieri la datorie in weekend

Politistii rutieri la datorie in weekend

Nici in acest sfarsit de saptamana soferii nu isi vor putea face de cap. Politistii rutieri vor fi la datorie si vor desfasura ample actiuni care ii vizeaza pe soferi mijloacelor de transport in comun. O alta preocupare permanenta a rutierilor este prevenirea consumului de alcool la volan si identificarea si sanctionarea soferilor care consuma bauturi alcoolice.

Politistii rutieri sibieni continua si in acest sfarsit de saptamana seria actiunilor care se inscriu in calendarul TISPOL. Si de aceasta data in vizorul oamenilor legii se vor afla soferii care efectueaza transport public de persoane si marfa.

Insa, paralel, politistii rutieri vor desfasurta si actiuni pe linia prevenirii consumului de alcool la volan, sau a excesului de viteza, principalele cauza generatoare de accidente rutiere.
Numai la inceputul acestei saptamani, in cadrul unei ample actiuni desfasurate pe linia verificarii legalitatii persoanelor care efectueaza activitati de taximetrie, oamenii legii au depistat arproape 150 de taximetristi cu nereguli. Au fost constatate si sanctionate abateri precum lipsa atestatului, defectiuni tehnice la autoturism sau viteza excesiva.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa