Monday, October 18, 2021
HomeLOCALPolitia in actiune

Politia in actiune

Atentie, soferi!!! Politistii rutieri sunt si in acest weekend in strada! Oamenii legii le-au pus gand rau tuturor vitezomanilor sau celor care nu opresc la semafor. Nici pietonii indisciplinati nu vor scapa de rigorile legii!

inxDupa ninsorile de vineri si frigul din cursul noptii drumurile din Sibiu au fost acoperite de polei. Doar o minune a facut ca pana la aceasta ora sa nu se produca niciun accident auto grav. Politistii rutieri sunt in strada inca de la primele ore ale diminetii. Au actiuni pe toate liniile si sunt hotarati sa ii sanctioneze drastic pe toti cei care incalca legislatia rutiera si-si pun in pericol propria viata dar si pe cea a celorlalti participanti la trafic. In oras oamenii legii vor veghea trecerile de pietoni dar si zona in care se desfasoara competitia de tenis. Vizati sunt si vitezomanii, mai ales ca in cursul acestei saptamani politistii au depistat in trafic un sofer muresean care atinsese in localitate viteza de decolare…
Pentru a evita neplacerile in trafic politistii rutieri le recomanda pietonilor sa se deplaseze doar pe trotuare si sa traverseze numai pe trecerile de pietoni. In cazul in care acestea sunt semaforizate cei din urma au obligatia de a trece strada doar pe culoarea verde a semaforului destinat lor. Soferilor li se recomanda atentie la volan, evitarea depasirilor periculoase, adaptarea vitezei la conditiile de carosabil si verificarea tehnica a masinii.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa