vineri, decembrie 3, 2021
AcasăLOCALPiata angajarilor "amortita" deocamdata

Piata angajarilor „amortita” deocamdata

spot_img

Soarele se incapataneaza sa nu rasara in drumul celor aflati in cautarea unui loc de munca. Piata oferteleor de angajare ramane la doar 300 de locuri disponibile pentru jumatatea lunii februarie. Cel mai probababil angajatorii se vor „dezmorti” in prima luna de primavara urmand ca in vara sa se atinga apogeul solicitarilor de forta de munca.

mfInteresant este faptul ca a crescut numarul ofertelor de angajare pentru cei cu studii superioare. La mare cautare sunt bineinteles inginerii. Agentii economici au nevoie de specialisti in automatica, masini hidraulice si pneumatice, instalatii pentru constructii, electronisti, mecanici, it-isti. Tot pentru cei care au terminat o facultate anajatorii mai pun la dispozitie posturi de agenti servicii client, administratori baze de date, analisti de calitate, consilieri administratie publica, directori de vanzari, analisti financiari sau specialisti in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Marea majoritate a posturilor sunt insa accesibile tuturor celor care vor sa munceasca. In municipiul resedinta de judet de exemplu angajatorii sunt in cautare de agenti de securitate, ambalatori manuali, asistenti medicali, bucatari, barmani, casieri, cosmeticieni, electricieni, fierari, frizeri, gestionari, instalatori, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, magazineri, macaragii, maistri, manipulanti de marfuri, marochineri, mecanici auto, montatori subansamble, muncitori necalificati in diferite ramuri, operatori confectioneri imbracaminte, operatori montaj linii automate, reprezentanti comerciali, secretare, soferi de autocamion, strungari, stivuitoristi, vanzatori sau zidari.
In Medias sunt oferite spre ocupare posturi de asistenti medicali, masinisti, mecanici, muncitori necalificati, operatori la masini-unelte automate si semiautomate, soferi si tinichigii. Cei care vor sa se angajeze in Agnita au la dispozitie 25 de oferte. Angajatorii de acolo au nevoie de masinisti, muncitori necalificati si soferi.

spot_img
Articolul precedentAjutor pentru Bogdan
Articolul următor250 de controale intr-o luna!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa