duminică, noiembrie 28, 2021
AcasăSOCIALAjutor pentru Bogdan

Ajutor pentru Bogdan

spot_img

Balerinul roman Bogdan Nicula are nevoie urgenta de ajutorul romanilor. Tanarul a fost diagnosticat cu scleroza laterala amino-torfica si necesita de urgenta un transplant de celule stem. Au fost deschise doua conturi pentru cei care doresc sa faca donatii.

helpBogdan Nicula si-a inceput cariera la doar 12 ani iar de-a lungul timpului a castigat tot mai multa notorietate obtinand premii la diferite concursuri nationale si internationale. In `99 a devenit solist al Teatrului de Balet din Constanta. 2009 il gasea ca solist al Baletului din Rhein iar in 2013 a avut cateva spectacole de un succes rasunator in tara noastra. Balerinul a fost lovit insa de o boala crunta. Sufera de scleroza laterala amio-trofica si necesita de urgenta un transplant de celule stem. Operatia ar urma sa fie facut in Thailanda insa familia talentatului artist nu poate strange suma necesara fara ajutorul romanilor. Au fost deschize doua conturi pe numele mamei artistului, Stela Nicula.
Se pot face donatii in conturile: Cont lei : RO 27 BRDE 441 SV 250 658 444 10 si Cont euro : RO 55 BRDE 441 SV 252 864 444 10, cod SWIFT BRDEROBU ambele deschise la BRD.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa