Mai multe localitati au ramas fara apa potabila in urma inundatiilor

0
366

Ploile din ultima vreme au afectat si alimentarea cu apa. Localitatilor Tilisca, Vale si Saliste le-a fost sistata alimentarea cu apa potabila pentru a permite curatarea Uzinei de la Tilisca. Locuitorilor le-a fost asigurat necesarul de apa potabila cu ajutorul cisternelor. Probleme au fost si la Sacel, Sibiel si Fantanele dupa ce Uzina de apa Sacel a ramas fara curent electric in urma unei avarii.

Reprezentantii societatii care se ocupa la Sibiu de furnizarea serviciilor de apa si canalizare a anuntat ca din cauza turbiditatii apei de pe Tiliscuta au fost nevoiti sa opreasca liniile de tratare a apei de la Uzina Tiilisca. Locuitorilor din zonele afectate le-au fost puse la dispozitie 3 cisterne cu apa potabila.

Uzina de apa de la Tilisca va putea fi repusa in functiune abia dupa ce se limpezesc apele in urma ploilor.

Din cauza unei avarii produse la reteaua de distributie a energiei electrice a fost intrerupta furnizarea apei potabile si in localitatile Sibiel, Sacel si Fantanele. Aici apa va curge din nou la robinete numai dupa ce va fi restabilita alimentarea cu energie electrica a Uzinei de apa Sacel si a sistemelor de pompare aferente acestor localitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.