Thursday, October 21, 2021
HomeINTERVIUEveniment TV REGIONAL se receptioneaza si pe litoralul Romanesc.

Eveniment TV REGIONAL se receptioneaza si pe litoralul Romanesc.

Eveniment TV REGIONAL, este un post din ce in ce mai dorit de operatorii de cablu din Romania. Dupa ce in 2015, postul nostru a devenit REGIONAL, si liber la retrasnmisie pentru toti operatorii din Romania, si dupa ce a intrat pe pietele TV din Alba, Cluj, Mures, a sosit momentul sa oferim programe tv dedicate si pentru locuitorii din Constanta si zona litoralului.

TELEVIZIUNEA EVENIMENT TV este un post tv REGIONAL , acoperind Judetele: Sibiu, Alba, Mures, Cluj, Constanta-Litoral. Cu un program local de 24 ore emisie proprie, Televiziunea Eveniment este “Televiziunea regionala din inima Transilvaniei”.
Programele noastre cuprind emisiuni sociale, politice, culturale, de divertisment, dar si filme artistice, seriale, documentare, muzica de toate genurile. In fiecare seara la ora 20 si 23 telespectatorii nostrii sunt conectati la cel mai complet program de stiri, unde sunt prezentate cele mai importante evenimente ale zilei. Astfel Eveniment TV a reusit sa se impuna in peisajul mediatic, si sa ocupe primul loc in clasamentele de audienta.

Dupa 16 ani de emisie si la mai bine de 8 ani dupa rebrandingul prin care a trecut, Televiziunea Eveniment Tv confirma pozitia sa de lider media local, prin studiul de audienta realizat de Daedalus Millward Brown, una din companiile cu cea mai mare experienta si prestigiu in cercetarile de piata la nivel international.
Astfel Televiziunea Eveniment TV este cel mai urmarit post cu o cota de 4,8% , o audienta comparabila cu posturile nationale Tvr 2, Diva, Antena Stars, celelalte posturi locale clasandu-se mult sub audienata Eveniment TV.Studiul a aratat ca 38,4 % din cei care urmaresc postul Eveniment TV, sunt persone cu studii medii si superioare si cu venituri ridicate, iar cei mai multi telespectatori au varste cuprinse intre 25 si 45 ani.
In anul 2015 Televiziunea Eveniment TV devine post REGIONAL, si acopera judetele Sibiu, Cluj, Mures, Alba, Constanta-Litoral. Astfel grila de programe s-a adaptat pentru publicul care ne receprioneaza in jumatate din teritoriul Transilvaniei.

In anul 2016 Trustul de Presa Eveniment a lansat si televiziunea locala Eveniment TV SIBIU, exclusiv pentru Sibiu. Astfel compania noastra media, nu a lasat liber segmentul de piata care ne-a consacrat, si a redat sibienilor programele tv locale cu care s-au obisnuit in ultimii ani.

Eveniment TV-Din inima Transilvaniei!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa