Dragnea condamnat! Protestatarii, in delir!

0
483

„La multi ani cu executare!”, asta i-au urat lui Liviu Dragnea cei aproape 3 mii de sibieni care au marsaluit intr-un nou protest pe strazile orasului. Daca pana acum oamenii erau ingrijorati pentru soarta tarii, joi speranta a fost cuvantul de ordine. In fata casei presedintelui Iohannis protestatarii s-au oprit sa aplaude.

Marsul de protest a inceput ca de obicei la ora 18.00. in Piata Mare din Sibiu si si-a urmat cursul deja obisnuit. Inainte de periplul prin oras insa curajosii au deschis chiar si o sticla de vin spumant pentru a sarbatori condamnarea cu executare a liderului PSD. Dupa ce au parcurs Calea Dumbravii si Bulevardul Mihai Viteazu protestatarii s-au indreptat catre locuinta Presedintelui. Acolo au aplaudat minute in sir. Intoarcerea in centrul orasului n-a mai fost in piata Mare ci in zona libera de coruptie din fata sediului PSD.

Seful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat in cursul zilei de joi la o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani si jumatate. Decizia nu este insa una definitiva si poate fi atacata cu apel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.