Decebal Toderiţă îşi încheie colaborarea cu SCJU Sibiu

0
51

Azi 22 decembrie 2023 este ultima zi în care voi reprezenta Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în calitate de purtător de cuvânt. După aproape 12 ani de comunicare publică în cadrul celei mai mari și importante unități sanitare a județului, a sosit momentul să răspund unei alte provocări pentru dezvoltarea mea profesională.

Au fost 12 ani plini, intenși, în care am căutat mereu cele mai bune soluții de comunicare instituțională pentru a răspunde solicitărilor dvs., formulate în numele interesului public. Au fost momente frumoase, au fost și situații dificile, am legat relații inter – umane solide, fundamentate pe înțelegere și respect reciproc și, indiferent unde ne poartă pașii, legăturile pe care le-am construit vor dăinui!

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și sprijin și vă doresc mult succes în tot ceea ce vă propuneți, dar mai ales în misiunea de a informa corect și onest cetățenii! 

Le mulțumesc tuturor colegilor și prietenilor din cadrul spitalului, atât celor din segmentul medical cât și celor din administrativ precum și tuturor celor din conducerea instituției cu care am colaborat cu profesionalism de-a lungul anilor.De asemenea,mulțumesc conducerii Consiliului Județean Sibiu și colaboratorilor din cadrul instituției, cu care am format o echipă dinamică și  implicată!

A fost o onoare să reprezint Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, sunt bucuros și fericit că am fost parte din procesul schimbării din temelii în bine a acestei instituții, atât din perspectiva infrastructurii cât și din cea a resursei umane și sunt mândru de ceea ce am realizat împreună!

Sărbători senine și liniștite tuturor!

Cu deosebită considerație și prietenie,

Decebal Todăriță

Purtător de cuvânt SCJU Sibiu

                Îi mulțumesc dlui. Decebal Todăriță în numele meu personal cât și al SCJU Sibiu, pentru întreaga activitate depusă de-a lungul celor 12 ani, în care a reprezentat cu profesionalism și dedicare  instituția în relația cu mass-media.

                Bazându-se pe etica în muncă și pe principii de integritate personală și profesională, dl. Decebal Todăriță a gestionat operativ și eficient comunicarea instituțională dintre SCJU Sibiu și cetățeni fiind permanent un exemplu pentru colegi și, cel mai important, factorul de echilibru atât de necesar pentru construirea unei relații corecte și de lungă durată cu mass-media și cetățenii, bazată pe încredere, deschidere și respect.

                Pentru întreaga muncă depusă, pentru tot efortul și pentru realizările pe care le-am avut împreună, îi mulțumim dlui. Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al spitalului județean și îi dorim mult succes în carieră! 

Dr. Daniel Chelcea

Manager SCJU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.