Carantină zonală pentru Cisnădie, de mâine

0
58

Astăzi, 1 aprilie a.c. a avut loc o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu. Ținând cont de evoluția situației epidemiologice înregistrată în orașul Cisnădie și având în vedereanaliza de risc efectuată de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, cu respectarea prevederilor art. 12 din Legea 136/2020 s-au aprobat Hotărârea nr. 35privind solicitarea către Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acțiunii pentru instituirea măsurii de carantină zonală pentru orașul Cisnădie,începând cu data de 02.04.2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile. Precizăm faptul că măsura se aplică doar pentru orașul Cisnădie, nu și pentru satul Cisnădioara.

Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere(Anexă), legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Textul complet al Hotărârii nr. 35 precum și Declarația pe propria răspundere, Declarația pe timp de noapte precum și Modelul de adeverință dată de angajator sunt publicate pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență.

( https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/ )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here