vineri, decembrie 3, 2021
AcasăLOCALARGEŞ - În maxim două luni, se vor finaliza lucrările de asfaltare...

ARGEŞ – În maxim două luni, se vor finaliza lucrările de asfaltare a DJ 703 B Costești – Șerbănești

spot_img

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul deschis pentru modernizarea DJ 703 B Costești (DN 65 A) – Șerbănești (DJ 659). Drumul care se asfaltează are o lungimea de 8,5 km și face legătura între orașul Costești și comuna Rociu. Lucrările au început în luna aprilie, iar durata de execuție este de 7 luni. Potrivit dirigintelui de șantier, în prezent, proiectul este executat în procent de 40% și se estimează că lucrările de asfaltare vor fi finalizate înainte de termen, adică în maxim două luni.
Proiectul privind „Modernizarea DJ 703 B Costești (DN 65 A) – Șerbănești (DJ 659)” este un proiect al Consiliului Județean Argeș finanțat prin PNDL II. Valoarea contractului de lucrări este de 14.241.435,4 lei.
În acest moment, în zonă se lucrează și la modernizarea DJ 703 B Șerbănești (DJ 659) – Siliștea, pe o lungime de 7,416 km, în comunele Rociu – Căteasca, acesta fiind tot un proiect implementat de Consiliul Județean Argeș și finanțat prin PNDL. Pe acest tronson de drum lucrările sunt executate în procent de 55% (balastare 95%, piatră spartă 85%, 6 podețe transversale, 26 podețe de drumuri laterale). Valoarea contractului de lucrări: 11.331.809,79 lei.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa