Argeş – Activităţi ale IJP

0
20

Reținut de polițiști

În ziua de 30 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe, şi au reţinut un bărbat de 43de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 12 septembrie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit un alt bărbat, de 46 de ani, din același municipiu.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

  •  

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 177 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 11 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

  •  

Conducea cu viteză excesivă

În ziua de 30 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat o femeie de 50 de ani, din Boțești, care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Priboieni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu o viteză de 119 km/h.

Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, totodată fiind reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

  •  

Prejudiciu recuperat de polițiști

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi au recuperat prejudiciul.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 7 spre 8 septembrie a.c., un bărbat de 29 de ani, din comuna Brăduleț, ar fi sustras motorină din rezervorul unui buldoexcavator, de pe raza localității Brăduleț.

Prejudiciul, în valoare de 250 de lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here