ARGEŞ – ACȚIUNI ZILNICE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2

0
110

Polițiștii argeșeni sunt la datorie, alături de celelalte structuri cu care se acționează în sistem integrat, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

În ultimele 24 de ore, polițiști au desfășurat 28 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente, 2 acțiuni împreună cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții).

Au fost verificate 1.586 de persoane, 126 de mijloace de transport în comun și 134 de societăți comerciale.

Au fost vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Localurle şi restaurantele au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 131 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.500 de lei, după cum urmează:

-111 sancțiuni, în valoare de 7.500 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală;

-20 de sancțiuni, în valoare totală de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație.

  •  

Recomandăm tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, precum și să respecte interdicțiile cu privire la evenimentele private și cu privire la deplasarea/libera circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.