Aproape 500 de oferte de angajare

0
319

Romanii care vor sa munceasca in afara tarii au la dispozitie aproximativ 500 de posturi oferite prin Euress. Angajatorii straini ofera locuri de munca atat pentru muncitori calificati, persoane cu studii medii cat si persoane cu studii superioare.

Angajatorii gerrmani fac cele mai multe recrutari in tara noastra. In aceasta perioada pun la bataie 122 de posturi. Se cauta ingineri, macelari, brutari, asistenti medicali, persoane care sa lucreze in productia alimentara, mecanici, tamplari, zugravi, soferfi, coordonatori pentru departamente de planificare financiara, electricieni, sudori, lacatusi mecanici, manipulanti de marfuri si muncitori necalificati care sa actioneze in sfera prelucrarii metalelor. Pe locul doi in topul recrutorilor se numara angajatorii din Marea Britanie care pun la dispozitia romanilor dornici sa faca bani in afara tarii un numar de 85 de posturi vacante. 80 de posturi sunt pentru ingrijitori de persoane. Restul sunt pentru operatori CNC. Locul trei in top este ocupat de Italia care ofera spre ocupare 30 de posturi pentru asistenti medicali si 30 pentru ingrijitori de persoane. Angajatorii slovaci cauta 42 de persoane din tara noastra care sa mearga sa lucreze ca sticlari, ingrijitori persoane sau soferi de autocamion. Austriecii ofera 30 de posturi vacante si vor sa recrtuteze din tara noastra ofiteri de proiecte europene, geamgii, operatori de masini cu laser, electricieni, zidari, tamplari si magazioneri. Vecinii bulgari sunt de asemenea in cautare de forta de munca din tara noastra. Se cauta operatori in industria de prelucrare a lemnului si operatori retele de telefonie mobila.Finlandezii pun la bataie 19 posturi vacante. Vor romani care sa lucreze ca si macelari, sudori, operatori CNC si dezvoltatori software.

Belgienii cauta in tara noastra 6 persoane care sa lucreze ca operatori de productie pentru departamentul de ambalare, tehnicieni de electricitate si lucratori in productie pentru camera de taiere. Francezii ofera un singur post, pentru lucrator in hotel.

Norvegienii cauta in exclusivitate persoane care sa aiba studii superioare finalizate. Vor doctoranzi pentru cercetari in domeniile eticii organizatoionale, comportamentului uman complex, inteligentei artificiale, sistemelor inteligente si informaticii.

Olandezii vor sa recruteze in tara noastra culegatori de capsuni, cehii cauta soferi, slefuitori, operatori masini unelte sau tractoristi. Suedezii cauta in tara noastra vopsitori auto, tinichigii si femei de serviciu iar spaniolii pun la bataie un singur post, pentru maseur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.