Andreea Mitu, urcare fabuloasă de 32 de locuri în clasamentul mondial

0
1350

Andreea Mitu a reușit o urcare fabuloasă de 32 de locuri în clasamentul mondial de tenis feminin, grație optimilor de finală jucate la Roland Garros. Simona Halep rămâne pe locul trei mondial.

Andreea Mitu, revelația de la Roland Garros, este de azi pe cea mai înaltă treaptă a carierei. Românca a urcat 32 de locuri, până pe 68, având un total de 820 de puncte WTA.

Simona Halep rămâne pe locul trei mondial în ierarhia WTA, deși a fost eliminată în turul doi la Roland Garros. Halep are de azi un total de 6130 de puncte WTA.

Irina Begu a reușit să urce doar un loc, fiind de azi, pe 29, cea mai bună clasare din carieră, cu un total de 1636 de puncte WTA.

Alexandra Dulgheru a coborât nouă locuri, fiind de azi pe poziția 60, cu un total de 917 puncte.

În timp ce Monica Niculescu a reușit să urce șase locuri, fiind de azi pe 61 mondial, cu un total de 905 puncte.

Sorana Cîrstea continuă să se prăbușească în clasamentul mondial. Românca a picat 47 de locuri, până pe 191, având doar 271 de puncte.

Serena Williams rămâne în continuare lider mondial și își consolidează serios poziția grație celor 2000 de puncte cucerite sâmbătă la Roland Garros. Americanca are acum un total de 11291 de puncte. Fiind secondată în clasament de cehoaica Petra Kvitova, cu un total de 6870 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here