Horia Tecău a urcat pe locul 7 în lume în clasamentul de dublu masculin

0
1637

Horia Tecău este de azi, al șaptelea jucător de tenis al lumii, în ierarhia de dublu, grație semifinalei jucate la Roland Garros alături de olandezul Jean Julien Rojer.

Horia Tecău a urcat trei locuri față de ultima ediție a clasamentului ATP din 25 mai, fiind de azi pe locul 7 mondial, cu un total de 5380 de puncte ATP.Această urcare de trei locuri se datorează semifinalei jucate la Roland Garros, alături de Jean Julien Rojer. Cea mai bună clasare a românului din carieră, este locul 5 obținut în 27 august 2012.În clasamentul pe 2015, care stabilește primele opt echipe care merg la Turneul Campionilor de la Londra, Horia Tecău ocupă locul patru, alături de partenerul său, Jean Julie Rojer.

Florin Mergea a coborât trei locuri în ierarhia de dublu masculin, fiind de azi pe locul 16, cu un total de 3840 de puncte ATP. Mergea și partenerul său, Bopanna, au reușit să urce două locuri în clasamentul pentru Londra, până pe locul 9.

Adrian Ungur bate la porțile top 100 în ierarhia de dublu masculin, fiind de azi pe locul 106 cu un total de 714 puncte. Ungur a reușit o urcare de patru locuri în clasamentul de dublu.

Marius Copil a urcat un loc în clasamentul de dublu masculin, până pe 196, cu un total de 368 de puncte ATP.

Costin Pavăl a coborât nouă locuri în ierarhia e dublu a ATP și a ieșit din top 200, fiind de azi pe 201 cu un total de 357 de puncte.

Luca George Tatomir a reușit o urcare spectaculoasă de 83 de locuri în clasamentul de dublu până pe 614, iar Tudor Sulea a făcut un salt uriaș în ierarhia de dublu masculin, urcând 186 de locuri în clasament până pe poziția 813.Liderii clasamentului mondial de dublu masculin rămân frații Bryan, cu câte 11.550 de puncte fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here