Thursday, October 21, 2021
HomeTIMP LIBER“Rock of Ages” la “Arta”

“Rock of Ages” la “Arta”

Cinematograful “Arta” din Sibiu va invita in aceasta saptamana sa va relaxati cu o comedie musicala romantica, care este de fapt o adaptare a unui celebru musical de pe Broadway. Pe langa faptul ca din distributia filmului fac parte nume celebre precum Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin si Tom Cruise, filmul are in coloana sonora  muzica rock de calitate a anilor ‘80-’90.

Reputatul regizor Adam Shankman aduce pe marile ecrane comedia muzicala “Rock pentru totdeauna”, o senzationala adaptare a musicalului care a facut cariera pe Broadway. Filmul spune povestea a doi tineri dintr-un mic oras provincial, Sherrie si Drew, care se intalnesc intamplator pe Sunset Strip in timp ce incercau sa-si implineasca visul de a deveni celebri. Idila lor plina de incurcaturi este redata pasional pe ritmurile unora dintre cei mai iubiti cantareti de rock, cum ar fi Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake si multi altii.
Cei doi indragostiti sunt interpretati de Julianne Hough si debutantul Diego Boneta, in timp ce distributia filmului este completata de nume consacrate ale cinematografiei internationale precum Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin si Tom Cruise.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa