Thursday, October 21, 2021
HomeSPORTVointa - FC Cisnadie – remiza alba

Vointa – FC Cisnadie – remiza alba

Echipa sibiana, CSU Vointa, recent retrogradata din Liga I nu a reusit sa se impuna nici macar in fata echipei din Cisnadie. Meciul de verificare desfasurat pe Municipal s-a terminat la egalitate, 0-0. CSU Vointa joaca, sambata, un nou amical, cu CSM Rm. Vilcea, în deplasare.

CSU Vointa a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul de verificare sustinut, miercuri seara, pe Stadionul “Municipal”, in compania formatiei FC Cisnadie.
Antrenorul Dorin Zotinca a inceput partida cu “unsprezecele” Zăvoi – M. Burlacu, Mikel, Papa, Ad. Popa, C. Lungu, Mahomed, Grozav, Mărginean, Crăciun, Seydina. În repriza secundă au mai intrat Dani Vlad, N. Oltean, Ţibre, M. Armenean, Medeşan, Petrescu, Rebenciuc, Issa, Gombar, Camara şi R. Neguţ.

Desi scorul final al partidei nu a fost unul tocmai satisfacator, tehnicianul Vointei sustine ca a vrut doar sa testeze cativa jucatori noi in acest meci si ca nu l-a interesat neaparat rezultatul. Zotinca e interesat mai degraba gaseasca solutii pentru posturile unde echipa are lipsuri. Conform spuselor antrenorului, deocamdata componenta actuala a echipei este departe de ceea ce isi doreste, insa mai e timp sa se pregateasca pana la debutul sezonului.
CSU Vointa joaca, sambata, un nou amical, cu CSM Rm. Vilcea, in deplasare.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa