VÂLCEA – Acţiuni ale poliţiştilor vâlceni

0
96

ACȚIUNE PE LINIE ECONOMICĂ ÎN VOINEASA

                  Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de specialiști ai Gărzii Forestiere Vâlcea, reprezentanți ai Instituției Prefectului Vâlcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea au acționat pentru verificarea legalității desfășurării activităților de picnic, colectării și depozitării deșeurilor și pe linia depozitării, transportului și comercializării comerțului cu fructe de pădure.

La data de 3 august a.c., polițiștii au acționat în comuna Voineasa pentru protejarea mediului și verificarea legalității comerțului cu fructe de pădure, fiind controlați 26 de operatori economici și persoane fizice.

În urma deficiențelor constatate au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale de aproximativ 10.500 de lei.

Controalele de acest vor continua și în perioada următoare.

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR VÂLCENI ÎN SISTEM INTEGRAT

            Polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, sprijiniți de polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție ale județelor Gorj și Argeș, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au participat la o acțiune comună pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, având în vedere principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

Astăzi, 4 august, în intervalul  orar 07:00-09:00, polițiștii au acționat pentru reducerea numărului de accidente rutiere, fiind aplicate 223 de sancțiuni contravenționale, dintre care 80 pentru depășirea vitezei legale, 7 pentru abateri comise de pietoniș i 4 pentru consum de alcool la volan.

Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 18 permise de conducere.

De asemenea, au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

Pentru deplasarea în condiții de siguranță, polițiștii vă recomandă:

  • Adaptați în permanență viteza de deplasare la particularitățle de drum  și trafic!
  • Nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare!
  • Folosiți centura de siguranță-vă poate salva viața!
  • Nu conduceți dacă vă simțiți obosiți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.