Vâlcea – Acţiuni ale IJP

0
13

BĂRBAT DIN BUCUREȘTI, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 40 de ani, din București, pentru săvârșirea a 3 infracțiuni preăzute de Codul Penal.

Polițiștii au continuat cercetările într-o cauză penală fiind probată activitatea infracțională a unui bărbat de 40 de ani, care în perioada octombrie 2020/februarie 2021 ar fi încălcat în mod repetat ordinul de protecție emis de către instanță, când, contrar obligațiilor impuse, a contactat-o telefonic în repetate rânduri pe soția sa cât și pe părinții ei și le-ar fi adresat în mod repetat, amenințări, creându-le o stare de temere.

În urma porbatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție în formă continuată, amenințare în formă continuată și hărțuire.

La data de 26 februarie a.c., bărbatul o să fie prezentat  magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.

  •  

AUTOVEHICUL FURAT, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

La data de 25 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Horezu au oprit pentru control pe Drumul Național 67, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Stroești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul nu este înmatriculat în circulație, iar în bazele de date internaționale acesta apare cu mențiuni de vehicul furat/bun căutat pentru confiscare.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Autoturismul a fost preluat și imobilizat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea situației de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here