duminică, noiembrie 28, 2021
AcasăSOCIALUn nou deces din cauza gripei

Un nou deces din cauza gripei

spot_img

Gripa face o a treia victima la Sibiu. Este vorba despre o femeie de 58 de ani din Mosna. Directia de Sanatate Publica cere medicilor de familie sa acorde o atentie deosebita suspiciunilor de gripa mai ales in cazul persoanelor aflate in categoriile de risc.

decesIn doar 2 saptamani de zile gripa a rapus la Sibiu 3 persoane. Prima victima a fost un tanar de 20 de ani din Avrig. Imediat a urmat o femeie al carei organism a cedat din cauza afectiunilor cronice pe care le avea combinate cu o forma severa de gripa. Cel de-al treilea deces s-a produs la o femeie de 58 de ani din mosna. Si aceasta fusese internata in spitalul sibian. Femeia suferea de obezitate respectiv sechele in urma unui AVC.
Medicii spun ca in cele 3 cazuri a fost vorba despre persoane aflate in categoriile de risc, dar care au refuzat vaccinarea antigripala. Vaccin antigripal mai poate fi cumparat din farmacii la recomandarea medicilor. Directia de Sanatate Publica solicita tuturor medicilor de familie sa acorde o atentie deosebita tuturor pacientilor care vin la cabinetul medical cu simptome specifice gripei, mai ales daca acestia se afla in categoriile de risc. Vorbim aici despre persoane de peste 65 de ani, femei insarcinate sau pacienti cu boli cronice. Tot specialistii Directiei de Sanatate Publica recomanda populatiei pastrarea unei igiene corporale riguroase, spalarea frecventa a mainilor, evitarea aglomerarilor urbane si pe cat posibil a persoanelor bolnave de gripa.

spot_img
Articolul precedentLucrari pe strada Timisoara
Articolul următorPieton accidentat pe trecere
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa