Tursib-ul face apel către cetăţeni

0
19

Autobuze tursib, vandalizate! Reprezentanții societății sibiene de transport public spun ca în ultima perioada în tot mai multe autobuze s-au găsit scaunele cu tapițeria tăiată. Aceștia fac acum apel la sibieni sa ii „pârască” pe cei care strica banchetele.

„Echipa Tursib depune eforturi constante pentru a asigura că pasagerii beneficiază de condiții optime în timpul călătoriilor, însă rugăm și călătorii să aibă grijă și să nu contribuie la distrugerea acestora. 

Apelăm pe acestă cale la spiritul civic al călătorilor, iar dacă observă pe parcursul călătoriei persoane care produc distrugeri ale autobuzelor (inscripționări cu graffiti, distrugerea tapițeriei autobuzelor, ruperea materialelor informative din autobuze, lipirea  de stickere, etc), avem rugămintea să ne transmită aceste incidente fie telefonic la numărul 𝟬𝟮𝟲𝟵-𝟰𝟮𝟲-𝟭𝟬𝟬, interior 111, fie pe adresa de e-mail 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗶𝗰𝘂𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰𝘂𝗹@𝘁𝘂𝗿𝘀𝗶𝗯.𝗿𝗼. „, anunță oficialii tursib.

Aceștia spun ca, pentru a fi de ajutor, sesizările trebuie sa conțină data și ora la care se produce actul de vandalism dar și ziua, traseul, linia și direcția de deplasare a autobuzului. Aceste informații ii vor ajuta pe reprezentanții societății de transport public sa repereze mult mai ușor făptașii pe camerele de supraveghere din autobuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.