Trustul de presa Eveniment, audiente de peste 60 de mii de persoane zilnic in Municipiul Sibiu.

0
87

Trustul de presa Eveniment este singura companie de media sibiana care detine toate tipurile de canale de comunicare mass-media, programe de radio si televiziune licentiate, presa scrisa on line, pagini de social media, o companie care de peste 32 de ani a informat corect, la timp si instant, a oferit educatie, cultura, divertisment decent, consistenta si consecventa in media.

In toti acesti ani Trustul de Presa Eveniment s-a dezvoltat treptat si s-a extins si in alte orase din tara.

Eveniment TV este post de televiziune regional si se receptioneaza in judetele Sibiu, Alba, Cluj, Mures, Bihor, Constanta, Teleorman. Sweet TV se receptioneaza in judetul Sibiu.

Eveniment FM se aude in Judetul Sibiu pe frecventa 103.2 FM.

Sweet FM este un post de radio regional si se receptioneaza in FM la Constanta/Litoral pe 95.9 FM, Valcea/Pitesti 96.9 FM si Agnita/Sibiu pe 88.5 FM.

Eveniment OL siteul de stiri al companiei este cel mai onest canal on-line din Sibiu, doar stiri curate si verificate.

Oferim in fiecare zi sibienilor, produse media performate, de la stiri si reportaje, la programe si emisiuni de radio si televiziune care atrag audiente mari, comparabile cu ale unor posturi nationale, audiente care ne-au adus o notorietate de peste 90% si numerosi ascultatori si telespectatori. Sunt ani buni de cand Eveniment FM este ascultat de peste 40.000 de persoane zilnic, Eveniment TV genereaza in prime-time audiente de aproximativ 10.000 de telespectatori in judetul Sibiu, iar site-ul evenimentsibiu.ro avand utilizatori unici ce il plaseaza pe locul 7 intre siteurile de stiri din Sibiu.

Studiile de audienta radio-tv se realizeaza anual in 2 valuri de masuratori si sunt relevante pentru judetul Sibiu.

Toate aceste cifre fac din Eveniment, cel mai relevant produs media din Sibiu, fiind totodata si singura companie care poate oferi toate modalitatile de comunicare publica, televiziune, radio, on line, social media.

Iar pentru toate acestea trebuie sa multumim celor ce ne asculta, privesc, citesc si unei echipe de jurnalisti dedicati interesului sibienilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.