„The Wolfpack” ajunge in scolile sibiene

0
225

Pentru elevii din 3 scoli sibiene Astra Film Junior incepe mai devreme. Primii care s-au bucurat marti de proiectii au fost scolarii de la Gheorghe Lazar. Tinerii au avut ocazia de a urmari filmul „The Wolfpack”.

Daca marti a fost randul lazaristilor, miercuri cei de la Liceul de Arta vor avea ocazia de a intra in contact cu lumea filmului documentar. Joi proiectiile se vor muta la Liceul Tehnologic Avram Iancu. „The Wolfpack” spune povestea a 6 frati care si-au petrecut primii 14 ani din viata izolati de societate, intr-un apartament din Manhattan. Singura lor conexiune cu lumea exterioara o reprezentau filmele cu eroi pe care tatal copiilor li le procura. Din lipsa de activitate si din dorinta de a socializa cei 6 copii invata sa reproduca cu exactitate intre peretii casei fiecare scena vazuta si revazuta de sute de ori din filmele pe care aveau voie sa le vizioneze.

Cele 3 zile de proiectii sunt practic avanpremiera mult-asteptatului Astra Film Junior. Proiectiile dedicate celor mici vor avea loc in aceeasi perioada cu festivalul propriu – zis. Intre 17 si 21 octomhbrie aduce copiilor si tinerilor 23 de proiectii pe zi in 6 sali distincte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.