ŞTIRI SIBIU – Se distribuie tichetele de masă celor vaccinați în luna septembrie, la centrul drive through din Piața Teatrului

0
384

Centrul de vaccinare anti-COVID amenajat în sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 distribuie începând de joi, 11 noiembrie, zilnic între orele 10-16 tichetele de masă acordate persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă, conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1863/10.09.2021.

Pot beneficia de aceste tichete de masă în valoare de 100 de lei, persoanele care s-au vaccinat cu schema completă (adică doza 2 Pfizer/BioNTech sau doza unică Johnson & Johnson) în perioada 3 -30 septembrie 2021 la centrul de vaccinare drive through din Piața Teatrului (transformat de la 1 octombrie în centru fix, care funcționează în sediul Primăriei Sibiu din bulevardul Victoriei, nr. 1-3).

Deocamdată, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a predat acestui centru de vaccinare doar tichetele pentru cei imunizați în luna septembrie, aproximativ 1.700 de persoane. Pe măsură ce se livrează și tichetele destinate celor vaccinați în luna octombrie, vom anunța public data de la care va începe distribuirea.

Pentru a putea ridica tichetele de masă, cetățenii vor prezenta cartea de identitate și adeverința de vaccinare eliberată de centrul de vaccinare, făcându-se astfel dovada că doza de vaccin a fost administrată în centrul de vaccinare drive through care a funcționat în Piața Teatrului.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.