Ştiri Sibiu – Posibil caz de deţinere de droguri de către un student din anul II, de la AFT

0
134

Conducerea Academiei Forțelor Terestre (AFT) a sesizat, vineri, 15 aprilie, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizațională și Terorism Sibiu, în legătură cu un posibil caz de deținere de droguri de către un student din anul II.
În urma unui control ordonat de comandantul AFT în spațiile în care sunt cazați studenții, în dulapul personal al unui dintre ei s-au găsit plicuri din plastic transparent care conțineau un praf alb, existând suspiciuni că ar fi vorba despre droguri de tip metamfetamină, plicuri care au fost predate reprezentanţilor DIICOT Sibiu, care s-au deplasat la fața locului.
În anul 2020, studentul a mai fost cercetat pentru deținere și consum de substanțe interzise, caz în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești a clasat cauza în martie 2022.
Din luna decembrie a anului 2021, studentul mai este în curs de cercetare într-un alt dosar penal deschis, pentru deținere și consum de marijuana.
Conducerea Academiei Forțelor Terestre manifestă toleranță zero în toate situațiile care implică deținerea sau consumul de substanțe interzise și va lua toate măsurile legale permise de legislație, la momentul finalizării cercetărilor de către instituţiile abilitate de lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.