Ştiri Sibiu – Peste 185 de misiuni ale pompierilor militari sibieni în acest sfârșit de săptămână

0
193

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în weekend-ul ce a trecut, unui număr de 189 de solicitări venite pe numărul de urgență 112.

De asemenea, în această perioadă peste 150 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor de prim-ajutor medical calificat SMURD, iar pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui număr de 5 incendii.

Având în vedere că în acest sfârșit de săptămână județul Sibiu a fost sub incidența unui cod portocaliu de instabilitate atmosferică, pompierii militari sibieni au intervenit pentru două misiuni de degajare a carosabilului (copaci căzuți) și un incendiu la o anexă gospodărească izbucnit din cauza descărcărilor electrice.

  • În data de 29.07.2022, la ora 23:30, pompierii militari ai Stației Agnita au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească unde era depozitat fân. La fața locului au fost mobilizate doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD. Din fericire incendiul nu a afectat fânul depozitat, acesta s-a manifestat doar la acoperișul anexei. Nu au fost înregistrate victime.
  • În data de 31.07.2022 la ora 08:09, pompierii militari ai Punctului de Lucru Dumbrăveni au intervenit cu o autospecială pentru degajarea carosabilului acoperit de un copac căzut din cauza vântului puternic.
  • În data de 31.07.2022, la ora 17:15, pompierii militari ai Punctului de Lucru Șelimbăr au intervenit cu o autospecială, în municipiul Sibiu, strada Șureanu, pentru a îndepărta de pe o mașină și de pe carosabil un copac căzut din cauza vântului puternic. În urma căderii copacului a fost avariat un autoturism, un gard și un panou electric.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.