Ştiri Sibiu – Maialul sărbătorit la Barajul Ighiș

0
469

Mii de medieșeni au petrecut ziua de 1 Mai la Barajul Ighiș, în cadrul tradiționalei manifestări „Maial“, după o întrerupere cauzată de pandemia de Covid 19. Evenimentul a fost organizat de către Primăria Municipiului Mediaș și a fost animat, ca de fiecare dată, prin cântec și joc popular.
Începând cu ora 11:00, numeroși interpreți consacrați de muzică populară, alături de ansambluri, grupuri folclorice și artiști locali au urcat pe scena amplasată la Barajul Ighiș și au oferit un program deosebit publicului prezent în număr foarte mare.
Pentru medieșenii participanți, au întreținut atmosfera de petrecere și bună dispoziție Sava Negrean Brudașcu, Mioara Velicu, Ion Dordoi, Mihaela și Ciprian Istrate, Angela Rusu, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu, Ovidiu Furnea, Bogdan Toma, Ina Ioana Todoran, Aurica Bacea, Dan Filuț Tabără, Bianca Crețu, Aurelian Suciu, Emilia Muntean, Costel Popa, Diana Crețu, Cosmina Fulea.
De asemenea, programul artistic pregătit de către organizatori a cuprins și grupul vocal „Cununa Blăjelului“, ansamblul artistic profesionist „Mureșul“, ansamblurile de dansuri populare „Târnavele“ și „Muguri de pe Târnave“ din Mediaș, grupul instrumental „Ceterașii de pe Câmpie“ din Mureș, Clubul Copiilor din Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.