ŞTIRI SIBIU – LOCAL – Caravana culturii concurenței poposește în județul Sibiu

0
436

Caravana culturii concurenței din județul Sibiu și Regiunea Centru, organizată de Consiliului Concurenței și condusă de președintele Bogdan Chiriţoiu va fi primită în data de 22.03.2022 de prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Crețu. Din delegația Consiliului Concurenței vor face parte: Dan Pascu, vicepreședinte, Daniela Badilă, Director General, și alți membri ai conducerii Autorității române de concurență.

Întâlnirea va fi urmată, la ora 10.15, de o conferința de presă comună cu reprezentanții Instituției Prefectului Județul Sibiu, ai Consiliului Județean Sibiu și ai Primăriei Municipiului Sibiu, în sala mică de ședințe a Consiliului Județean Sibiu.

Programul cuprinde și întrevederi cu comunitățile de afaceri la care vor fi abordate atât subiecte generale ale cazuisticii recente, cât și sectoriale din aria practicilor anticoncurențiale. Experții vor prezenta abordări recente din domeniile Licitațiilor Trucate și Ajutorului de stat.

Prezența delegației Consiliului Concurenței se va încheia în data de 23.03.2022 cu o serie de întâlniri cu conducerea ”Universitatea Lucian Blaga” din Sibiu. Acest ultim moment va fi marcat și de un eveniment academic interactiv pentru studenți și cadrele didactice, vizând elementele politicii europene de concurență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.