ŞTIRI SIBIU – Karpatem Meat (Marpod), alături de Chef Radu Zărnescu, la “Beef Master 2022”,- spectacolul culinar deschide seria evenimentelor de primăvară organizate la Palatul Brukenthal Avrig

0
129

Karpatem Meat (Marpod), alături de Chef Radu Zărnescu, la “Beef Master 2022”
– spectacolul culinar deschide seria evenimentelor de primăvară
organizate la Palatul Brukenthal Avrig –

Mai sunt doar câteva zile până la debutul „Beef Master”, evenimentul
culinar ce va fi găzduit de Palatul Brukenthal Avrig în cadrul căruia
gurmanzii şi pasionaţii de bucătărie vor învăţa să gătescă în cel mai
sofisticat mod, de la unul dintre cei mai cunoscuţi maeştrii bucătari
din România, Chef Radu Zărnescu.
În cele trei (4 – 6 martie), vedeta spectacolului culinar va fi carnea
de vită din specia Angus, materia primă fiind pusă la dispoziţie de
Karpaten Meat (Marpod), grup de firme care este unul dintre cei mai
importanţi crescători români de bovine din rasa Angus şi care a acceptat
cu bucurie să fie partener al acestui eveniment.
În anul 2008, sibienii din grupul de firme Karpaten Meat, au început să
pună bazele producției de carne de vită din bovine Angus în România.
Sistemul de producție cuprinde toate etapele, de la producția vițeilor,
la creștere, îngrășare și până la prelucrarea specializată a cărnii de
vită. Ferma de azi Karpaten Meat România este compusă dintr-o fermă de
bovine de reproducție Angus, 2 ferme de îngrășare și 1 fermă de
carantină și de import/export. Aceste ferme sunt populate cu aprox 4.000
de bovine efectiv în reproducție și 4.000 de bovine – efectiv în îngrășare.
Motto-ul grupului pentru producția de carne este: puțin grajd și multă
pășune. Astfel,de la iarbă la carne de vită de calitate, descrie
sistemul nostru complet care acoperă toate etapele de producție: începe
cu pășunatul ecologic și continuă cu procesul de creștere și îngrășare a
bovinelor ANGUS până la prelucrarea cărnii.
Reproducția, îngrășarea și comercializarea de bovine, respectiv
comercializarea cărnii de vită Angus – ca și sistem complet – este
practicat de Karpatem Meat cu succes în ultimii ani.
Binecunoscutul Chef Radu Zănescu, unul dintre fondatorii Institutului
Naţional de Gastronomie, a decis să continue şirul evenimentelor de
promovare a gătitului cărnii de vită Angus cu “Beef Master”, ce se va
desfăşura la Palatul Brukenthal din Avrig, între 4 şi 6 martie.
Alături de Karpaten Meat (Marpod), la acest eveniment dedicat
pasionaţilor de gastronomie de foarte bună calitate îşi va aduce
contribuţia şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus), astfel că se va
demonstra încă o dată că vinul de bună calitate se potrivieşte perfect
cu o mâncare gustoasă.

Aşadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul
punct de atracţie pentru pasionaţii de preparate la grătar (şi nu
numai!) gătite din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu considerând
că aici este locaţia ideală pentru Beef Master.

Taxa de participare la cursul de gătit susţinut de Chef Radu Zărnescu
este de 50 lei/persoană, degustrea preparatelor pot fi facute a la
carte, „all you can eat” sau varianta „all inclusive”.

Rezervari se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa
de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.