Ştiri Sibiu – Infracţiuni pe drumurile judeţului

0
139

La volanul unui autoturism neînmatriculat

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 09,30, în orașul Agnita, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada 1 Decembrie de către un localnic în vârstă de 42 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că autoturismul este neînmatriculat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Cercetat penal după ce ar fi blocat circulația săpând un șanț

Un avrigean în vârstă de 37 de ani este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

În fapt, în cursul zilei de 15 iunie a.c., bărbatul ar fi săpat un șanț lat de circa 1 m pe întreaga lățime a străzii Râului din orașul Avrig, cu intenția de a se racorda la rețeaua de apă și canal, blocând astfel total circulația autovehiculelor pe strada amintită.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Avrig, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Fără permis, cu alcool

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 02,45, în orașul Agnita, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106 de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Mureș.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu ar deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, testarea alcoolscpică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Agnita, s-au întocmit actele în vederea efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.