Ştiri Sibiu – Infracţiuni în trafic şi lovire de persoană

0
172

Reținut, cercetat pentru mai multe infracțiuni comise în trafic

La data de 5 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Șeica Mare, cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Bărbatul este bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv fals privind identitatea.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru  24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Axente Sever sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Reținut și cercetat penal după ce și-ar fi lovit soția

La data de 5 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Rășinari, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 5 mai a.c., în jurul orei 04,00, pe fondul geloziei, și-ar fi agresat fizic soția, lovind-o cu pumnii în zona feței, femeia necesitând mai multe zile de îngrijiri medicale.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.