Ştiri Sibiu – Exerciţiu al pompierilor din cadrul Secției Miercurea Sibiului și ai Punctului de Lucru Săliște

0
123

Pompierii militari din cadrul Secției Miercurea Sibiului și ai Punctului de Lucru Săliște, au desfășurat astăzi, 25.08.2022, un exercițiu în vederea antrenării și perfecționării modului de intervenție, la un operator economic care are ca principal obiect de activitate producția de materiale textile din Miercurea Sibiului.
Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj din hala de producție, precum și salvarea unei persoane care a fost intoxicată cu monoxid de carbon, întrucât nu s-a autoevacuat la timp.
Pompierii sibieni au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru a localiza și lichida incendiul dar și pentru a salva și acorda îngrijiri medicale persoanei surprinse de incendiu.
La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul care desfășoară activități în cadrul acestui operator economic, privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.
Precizăm că astfel de exerciții se desfășoară periodic în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, acestea fiind atât în beneficiul forțelor de intervenție cât și al întregii comunități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.